We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Hip en vrouwelijk sporten!

Als je gaat sporten mag je best ijdel zijn wat kleding betreft, ten slotte zorgt een leuke en hippe sportoutfit er ook voor dat je meer zin krijgt om te gaan sporten.

Hiphardlopen.nl

Advertentie

De webshop Hip Hardlopen vind dat je best een tikje ijdel mag zijn en dus hebben zij een groot aanbod van hippe hardloopkleding voor vrouwen. Echt alleen voor vrouwen, niet voor niets staat er onder het logo: ‘not for boys&men’. De kleding die Hip Hardlopen verkoopt is hip, kleurig en heel vrouwelijk.

Gen.likeus.com

Sportsokken zijn saai en wit met een stom logo, althans dat dacht jij misschien voordat je deze webshop kende. Gen.likeus verkoopt namelijk hele leuke sportsokken met verschillende hippe kleurencombi’s. Deze sportsokken mogen gezien worden!

Hardlooprokjes.nl

Leuke rokjes met grappige en zeer vrouwelijk prints, die verkoopt hardlooprokjes. Maar behalve rokjes vind je hier ook t-shirts, jurkjes, broeken met rokjes eraan vast en hardloopjasjes. Is hardlopen niet jouw sport? Voor spinning/wielrenkleding kan je ook hier terecht.

Spreadshirt.nl

Een t-shirt met een gekke print, zelf een t-shirt ontwerpen of accessoires met een aparte tekst, die vind je bij Spreadshirt. Maar deze webshop verkoopt ook sportkleding met gekke prints en teksten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tanktop met een afbeelding van een voetbal of volleybal?

Runnersworld.nl

Sportkleding van bekende merken vind je bij Runners World. Maar ook wat meer onbekende merken vind je hier. De kleding is specifiek bedoeld voor het hardlopen, maar de meeste kleding is ook geschikt tijdens het beoefenen van andere sporten.

Om na het sporten helemaal tot rust te komen kan je gaan yoga’en. Voor yoga bestaat er ook mooie sportkleding. Meer informatie vind je hier.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien