Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Met déze hippe regenjassen blijf je de hele herfst droog

Zeg maar dag tegen de zomer, want met al die regen is de herfst officieel begonnen. Gelukkig blijf je met deze leuke regenjassen heerlijk droog.

We moeten er helaas echt aan gaan geloven dat die mooie zomer voorlopig niet meer terugkomt. Het wordt weer tijd voor lange broeken, dikke panty’s en maillots, warme truien én natuurlijk regenjassen.

Advertentie

Er wordt de komende weken veel regen verwacht. Dus als je liever droog blijft, kun je maar beter een regenjas inslaan. Tegenwoordig zijn de regenjassen gelukkig alles behalve saai. Met deze regenjassen ga je hip én droog de herfst tegemoet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien