Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Met déze hippe regenjassen blijf je de hele herfst droog

Zeg maar dag tegen de zomer, want met al die regen is de herfst officieel begonnen. Gelukkig blijf je met deze leuke regenjassen heerlijk droog.

We moeten er helaas echt aan gaan geloven dat die mooie zomer voorlopig niet meer terugkomt. Het wordt weer tijd voor lange broeken, dikke panty’s en maillots, warme truien én natuurlijk regenjassen.

Advertentie

Er wordt de komende weken veel regen verwacht. Dus als je liever droog blijft, kun je maar beter een regenjas inslaan. Tegenwoordig zijn de regenjassen gelukkig alles behalve saai. Met deze regenjassen ga je hip én droog de herfst tegemoet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien