Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít is de hipste haarkleur voor brunettes die geen uitgroei willen

Wie bruin haar heeft en het af en toe kleurt weet: uitgroei heb je zó.

De nieuwste trend voor brunettes is de zogeheten ‘gezouten karamel met mocha’-look.

Advertentie

Wat lichter hier en daar
Dit houdt in dat de ondertoon van je coupe donkerbruin is en dat je een aantal plukken lichtbruin laat verven. Bovenaan laat je alles gewoon donkerbruin: hierdoor valt een uitgroei dus niet op. De lichtere plukken laat je pas wat lager in je haar zetten. In de zone rond je gezicht worden dan wat extra highlights gezet, zodat die lichtere tinten extra opvallen.

Bijhouden
Als je het eenmaal hebt laten zetten, dan kun je het zó een halfjaar tot 9 maanden laten uitgroeien. Het enige wat je misschien moet doen is er eens een toner overheen doen, om je lichte plukken mooi licht te houden en om ervoor te zorgen dat je geen ‘gele gloed’ krijgt. Maar dat kun makkelijk zelf even in de drogist halen. Of, nog een betere truc: was je haar eens per week met zilvershampoo. Dat haalt al het gele uit je lokken. Kijk, dat scheelt je zo weer wat bezoekjes aan de kapper.

Is het wat voor jou?

SALTED CARAMEL 🍮☕️

Een bericht gedeeld door Brooke Ray (@brookeamberray) op

Salted caramel 😍👌🏻#saltedcaramelhair #bayalage #pravana #plaid #newdo #idohair

Een bericht gedeeld door Michelle Robinson (@shearmakeup) op

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: Flair. Beeld: iStock

Lees meer

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien