Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Hondje Bodhi verovert de modewereld

Bodhi is een vijf jaar oude Shibu Inu uit New York. Maar Bodhi is niet zomaar een hond: dit beest is een topmodel die de harten van de modewereld verovert.

De baasjes van Bodhi ontdekten tijdens een verkleedpartijtje dat hun viervoeter dolblij wordt van kleding. “Toen we hem aankleedden, werd hij helemaal vrolijk!” Hij blijkt ook nog eens bijzonder fotogeniek en zijn modellencarrière was geboren. Het beest heeft inmiddels 162.000 volgers op Instagram en staat model voor merken als ASOS en Salvatore Ferragamo. Zijn twee baasjes hebben zich opgeworpen als zijn manager.

Advertentie

So, what time should I pick you up?

A photo posted by Menswear Dog (@mensweardog) on

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien