Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Inspiratie: Máxima stráált in de regen met deze outfits

We hoeven je niet te vertellen dat de herfst is aangebroken en er alweer genoeg regenachtige dagen verwacht worden. Wat wel je wél willen vertellen, is wat je op zulke dagen aan kunt doen. En natuurlijk laten we ons dan wat graag inspireren door onze immer stijlvolle én stralende koningin Máxima.

Zo wordt die trip naar de supermarkt net wat vrolijker in een goede regenlook á la Máxima.

Advertentie

Ton sur ton

Zeg je ton sur ton, dan zeg je Máxima. Ook op een regenachtige dag in maart in 2017 koos ze voor outfit in dezelfde vrolijke kleur. Haar outfit ademt eenheid, oogt stijlvol en is afgemaakt met een opvallende gouden broche.

Getty Images

Geel en blauw

Onze koningin droeg naar de opening van het nieuwe kantoorgebouw van de Goede Doelen Loterijen in december 2018 op een regenachtige dag geen zwart of grijs, maar geel en blauw (we hebben het hier wel over kleurenkoningin Máxima natuurlijk…). Niet met een paraplu, maar met een bijpassende hoed tegen de regen.

Brunopress

Bruine tinten

In deze stoere en zakelijke bruine outfit, compleet met pantalon met wijde pijpen, trotseerde ze in maart 2018 de regen. De mouwloze ruiten top is een print die ook dit najaar weer helemaal hip is.

Geel pak

Een geel pak hebben we vaker voorbij zien komen bij de koningin. En ook op een stormachtige dag in juli 2020 tijdens een werkbezoek in Zeeland zag Máxima de perfecte gelegenheid om voor een chique pak te gaan. Warm gekleed, maar toch hartstikke vrolijk, niet waar?

Brunopress

Blauwe bootcut jeans

Op een regenachtige dag in de zomer van 2020 bracht Máxima een bezoekje aan een school in Hoeksche in een blauwe bootcut denim jeans en een witte asymmetrische blouse met een opvallende oversized strik op een schouder. Daarbij droeg ze een blauwe linnen sjaal, gouden sieraden, een paar marineblauwe naaldhakken en een transparante paraplu tegen de regen.

Brunopress

Dat Máxima veel outfits heeft, is natuurlijk geen verrassing. We zien haar namelijk nauwelijks in kleding die ze al eerder heeft gedragen. Maar hoeveel outfits heeft ze eigenlijk? Royaltyvlogger Josine weet het antwoord:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: Brunopress, ANP, Getty Images

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien