the Addams Family: nu tot 50% korting

Zoek binnen:

Interview Marion Pauw

Hoe belangrijk is gezond eten voor jou?
“Heel belangrijk! Dat realiseer ik me vooral als ik bij andere mensen ben. Als ik in hun kastjes al die kant-en-klare pakjes zie staan, lopen de rillingen over mijn rug. Voor mij is het normaal om gezond te eten, dat heb ik van mijn ouders meegekregen. Vroeger was de laatste schooldag altijd pannenkoekendag en dan nam iedereen van die dunne flensjes mee en ik als enige volkoren pannenkoeken. Die bleven dus altijd als laatste over. Als kind vond ik die flensjes trouwens ook lekkerder hoor.”

Je bent geboren in Tasmanië, heeft dat invloed op je eetgewoontes?
“Onbewust wel, denk ik. Zo heb ik een periode veel taarten gebakken. Ik had toen stress en dat vond ik rustgevend. Toen ik laatst weer in Tasmanië was, merkte ik dat iedereen daar bakt. Er staat altijd wel iets in de oven. Het is sowieso een echte culi-bestemming. Je kunt er overal verse vis en groenten eten.”

Advertentie

Lees het volledige interview in de Libelle Nieuwscafé krant die gratis bij Libelle 17 zit.

Lees het vorige interview met Nadja Hüpscher.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien