Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Ivanka Trump in Den Haag lovend over vriendin koningin Máxima

Donald Trump bracht deze week samen met zijn vrouw Melania een aantal dagen door in Engeland en tegelijkertijd vloog zijn dochter Ivanka Trump naar Nederland. Daar nam ze deel aan een panelgesprek voor ondernemers in Den Haag.

Ivanka Trump sprak op de Global Entrepreneurship Summit in Den Haag over haar ondernemerschap en had ook een heel goed woordje over voor koningin Máxima. De 2 kennen elkaar al een aantal jaar en hebben een bijzondere band opgebouwd.

Advertentie

Complimenteren
Over het werk van onze koningin voor de VN zei Ivanka: “Ik wil ook koningin Máxima heel graag complimenteren. Zij is een ongelooflijke leider op het gebied van toegang tot financiële middelen. Haar hart is erg toegewijd aan dit onderwerp en steekt hier veel energie in. Ik heb haar over de hele wereld zien spreken over dit onderwerp en al lang voordat anderen hier over spraken. Daar zijn we haar heel dankbaar voor.”

Vriendschap
De twee hebben niet alleen op zakelijk gebied een goede band, ook privé is er een vriendschap ontstaan. “Ik heb Hare Majesteit voor het eerst ontmoet in maart 2017. Dankzij onze gedeelde interesses en het feit dat we ons allebei inzetten voor de economische zelfstandigheid van vrouwen, is sindsdien een geweldige relatie ontstaan. Ik bewonder haar passie, moed en leiderschap. En ik waardeer onze vriendschap”, vertelt Ivanka over de vriendschap met Máxima in het AD.

Koningin Máxima en Ivanka Trump in New York in 2018:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nu.nl. Beeld: ANP

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien