Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit jack is nu al de hit van de winter (en dit zijn de 9 leukste varianten)

Met zo’n geruit jack is de winter opeens zo erg niet. De jas is al een hit voor de winter goed en wel begonnen is. Hangt-ie binnenkort ook bij jou aan de kapstok?

In de jaren 90 was ‘ie vooral hip onder vaders, maar anno 2019 is-ie gewild door velen. Door de ruiten is het item te combineren met veel verschillende kledingstukken: op een jeans met rechte pijpen of juist een leuke jurk, maar ook over een hemdje of een warme trui.

Advertentie

#geruitejack
Dure winkelstraten namen het voortouw, maar tegenwoordig waait de jas ook over naar de meer betaalbare kledingketens – waar ‘ie overigens snel uitverkoopt wegens de populariteit. Hoe je het geruite jack kunt combineren? Nou, zo:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door co’couture (@cocouture_official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door My Dearest (@mydearest_official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door COSTER COPENHAGEN (@costercopenhagen) op

Natuurlijk zijn wij de beroerdsten niet en besparen we je een zoektocht op het internet. Dit zijn volgens ons de 9 leukste varianten:

Hangen jouw jasjes vaak vol pluisjes door je sjaal? Zo voorkom je dit probleem:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

1

Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien