Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze tassentrend uit de jaren 90 is helemaal terug van weggeweest

Op het gebied van mode lijken we weer helemaal terug te gaan naar de jaren 90: bootcut jeans, midi jurken en rokken en ook een populaire tassentrend uit die tijd keert terug.

Tijdens de modeweken in Europa en New York kun je op straat al zien wat de trends voor het aankomende seizoen wordt. Want wat de modemeisjes dragen, zie je niet veel later ook veel terug in de winkels.

Advertentie

Schoudertas
Ook op het gebied van tassen gaan we terug naar de jaren 90. De schoudertas is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Handig als je die leuke tas van vroeger nog hebt bewaard! Bruin, zwart, klein en groot, het mag allemaal:

Tassen heb je nooit te veel. Op zoek naar zo’n leuke schoudertas? Wij hebben de leukste op een rijtje gezet:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Grazia.co.uk. Beeld: Getty

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien