We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Jezelf laten zien met ‘Hole Clothing’

Hole Clothing is een merk met een relaxte levensstijl en is bedoeld voor mensen die het leven van de zonnige kant bekijken en durven te laten zien wie ze echt zijn.

Ontstaan van Holeclothing
Na een dagje surfen, ontstond bijj
Daan Verwiel, het idee voor een merk dat de gebruiker zichzelf wil laten zijn. Op dat principe heeft Hole haar merk gebaseerd want in kledingstukken van Hole is altijd een rond gat te vinden, wat de mogelijkheid opent om iets van jezelf te laten zien. Daan heeft van zijn relaxte levensstijl zijn werk gemaakt en is daarmee het perfecte voorbeeld waar Hole voor staat.

Advertentie

Uitgebreid assortiment
Het assortiment dat Hole Clothing biedt, is erg uitgebreid. De collectie bestaat uit T-shirts, truien, vesten en jurkjes. De kleding wordt gemaakt van jersey, een katoenen brei-weeftechniek en viscose, een natuurproduct dat gemakkelijk verf opneemt. Viscose neemt niet alleen verf goed op, het kan veel vocht opnemen en voelt heerlijk zacht aan. Met name door het gebruik van viscose, voelt de kleding aan als een tweede huid.

Er is een positieve energie die je in alle producten van Hole terugvoelt.

Zomercollectie
Deze maand komt de zomercollectie uit waarvoor het burning man festival in de woestijn van Nevada de inspiratie vormde. De achterliggende gedachte achter het Burning Man festival is dat men tijdelijk een gemeenschap opbouwt waar iedereen welkom is, ongeacht ras of afkomst en waar iedereen zichzelf kan uiten. Deze achterliggende gedachte past perfect bij Hole Clothing omdat je zelf kunnen zijn het uitgangspunt is van het kleding merk. In de collectie komt de burning man terug in subtiele details die verwijzen naar de lichtjes en het vuur.

Korting
Wil jij deze zomer naar het strand met de kleding van Hole Clothing? Je kunt via de website van Hole Clothing de kleding bestellen met 20% korting. Om 20% korting te ontvangen, gebruik je kortingscode ‘Libelle’. De kortingscode is geldig t/m 15 juni 2011.

Meer over Hole Clothing
Wil je meer over Hole Clothing weten of een kledingstuk uit de zomercollectie bestellen? Ga dan naar de website van Hole Clothing.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien