Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Hip en comfy: déze jumpsuits zijn ideaal om te dragen tijdens het thuiswerken

Als je vanuit huis werkt, is de kans groot dat je iedere dag weer een joggingbroek en comfy trui tevoorschijn tovert. Zonde! Deze jumpsuits zitten net zo lekker en zijn ook nog eens helemaal hip.

Laat die joggingbroek maar in de kast liggen, want er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf trendy en comfortabel aan te kleden.

Advertentie

Productiviteit

Het dragen van nette kleding tijdens het thuiswerken heeft ook nog eens een positief effect op je productiviteit. Uit onderzoek van de Northwestern University in Illinois blijkt dat de proefpersonen die zich netjes hadden aangekleed tijdens het thuiswerken, zich daardoor ook zelfverzekerder voelden. En die zekerheid zorgt voor meer productiviteit.

Redenen genoeg dus om die leuke jumpsuit uit de kast te trekken. Niks leuks in de kast hangen? Wij zetten de leukste en fijnste jumpsuits voor je op een rijtje:

Dit vindt de Libelle-redactie van thuiswerken plus onze beste tips:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien