Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Hip en comfy: déze jumpsuits zijn ideaal om te dragen tijdens het thuiswerken

Als je vanuit huis werkt, is de kans groot dat je iedere dag weer een joggingbroek en comfy trui tevoorschijn tovert. Zonde! Deze jumpsuits zitten net zo lekker en zijn ook nog eens helemaal hip.

Laat die joggingbroek maar in de kast liggen, want er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf trendy en comfortabel aan te kleden.

Advertentie

Productiviteit

Het dragen van nette kleding tijdens het thuiswerken heeft ook nog eens een positief effect op je productiviteit. Uit onderzoek van de Northwestern University in Illinois blijkt dat de proefpersonen die zich netjes hadden aangekleed tijdens het thuiswerken, zich daardoor ook zelfverzekerder voelden. En die zekerheid zorgt voor meer productiviteit.

Redenen genoeg dus om die leuke jumpsuit uit de kast te trekken. Niks leuks in de kast hangen? Wij zetten de leukste en fijnste jumpsuits voor je op een rijtje:

Dit vindt de Libelle-redactie van thuiswerken plus onze beste tips:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien