Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Déze jurk kun je heel goed combineren met sneakers

We kunnen heel voorzichtig al een beetje uitkijken naar het voorjaar. De dikke truien en warme laarzen verruilen we bijna weer voor jurkjes en sneakers. Draag je graag jurken, maar loop je niet graag op hakken? Deze jurk kun je ook dragen met leuke sneakers.

De gebreide jurk is de perfecte jurk voor deze tijd van het jaar. Het wordt langzaam weer wat lekkerder weer, maar de echte zomerjurken hangen voorlopig nog wel even in de kast. De komende maanden zal het nog niet heel uitgesproken lenteweer zijn, maar het fijne van zo’n gebreide jurk is dat je ‘m ook al kunt dragen in het voorjaar. In een basiskleur of met een streepje, hij doet het altijd goed met een paar sneakers:

Advertentie

 

 

Fan van deze combinatie? Wij hebben de leukste items op een rijtje gezet:

 

BEKIJK OOK: Met dít middeltje worden je sneakers weer hagelwit:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien