Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Zóveel is de juwelencollectie van Meghan Markle waard

Menig vrouw zal ongetwijfeld bést een dagje Meghan Markle willen zijn. Al is het maar om voor een keer die prachtige sieraden te dragen. Haar juwelencollectie blijkt nu behóórlijk wat waard te zijn.

Katsjing
De Britse krant The Daily Mail heeft een paar juweliers de opdracht gegeven om uit te rekenen wat de sieraden die de Duchess of Sussex de afgelopen anderhalf jaar droeg ongeveer kosten. Zij kwamen op een aardig indrukwekkend totaalbedrag uit: haar collectie is zo’n 600.000 pond – omgerekend ruim 670.000 euro – waard.

Advertentie

Flinke collectie
De collectie van Meghan telt 91 stukken: 26 ringen, 7 kettingen, 23 armbanden en 35 paar oorbellen. Een behoorlijke verzameling, dus. Zelfs het arsenaal aan juwelen van schoonzus Kate Middleton is niet zo uitgebreid. Zij heeft zo’n 30 stukken minder.

Erfstukken
Meghan heeft veel eigen sieraden, zoals het Afrikaanse armbandje dat ze van manlief Harry kreeg en een kettinkje waar het woord ‘Mummy‘ opstaat. Maar ze draagt ook regelmatig erfstukken, zoals oorbellen die ze cadeau kreeg van de Queen en een ring van prinses Diana die ze op haar trouwdag droeg.

Draag je zelf regelmatig sieraden? Zó voorkom je dat ze niet dof worden:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien