Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kate Middleton draagt de perfecte gestreepte trui - hier koop jij 'm ook

Er zijn van die klassiekers die niet in je kast mogen ontbreken. Een zwart jurkje, een mooie jeans en natuurlijk dé klassieker der klassiekers: de gestreepte trui.

Een gestreepte trui is altijd goed. In de winter op een donkere broek, in de zomer op een rokje of een lichte jeans. En het fijne is: hij staat ook iedereen. Nog niet overtuigd? Als zelfs stijlicoon Kate Middleton regelmatig voor deze trui kiest, dan wéét je dat het een onmisbaar item is in je kast.

Advertentie

Outfit
Kate Middleton combineerde de trui dinsdag met een wijde blauwe broek en blauwe pumps. Een simpele, maar stijlvolle outfit:

Ontbreekt er in jouw kast nog zo’n mooie streepjestrui? Wij hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Prima.co.uk. Beeld: Getty

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien