Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kate Middleton maakt indruk met prachtige groene jurk op Wimbledon

Zaterdagmiddag zijn schoonzussen Kate Middleton en Meghan Markle gezellig op pad. Samen bezoeken ze de damesfinale van Wimbledon. En het is vooral Kate die met haar prachtige outfit de aandacht trekt.

Tennisfans
Meghan en Kate kijken allebei graag een potje tennis en zijn met een reden aanwezig bij grandslamtoernooi Wimbledon. Meghan’s vriendin Serena Williams strijdt zaterdagmiddag om de titel. En Kate is ‘beschermvrouw’ van de Engelse tennisbond, de organisatie die Wimbledon organiseert.

Advertentie

Prijskaartje
De outfit van Meghan is bijna helemaal wit, net als de kleding van alle tennissers op het toernooi. Kate heeft voor wat meer kleur gekozen en draagt een prachtige, groene jurk van Dolce & Gabbana. Bijna drie jaar geleden droeg ze deze jurk ook tijdens een reis door Canada. Het prachtige exemplaar schijnt toen een kleine 3.000 euro gekost te hebben.

Ook op zoek naar een groene jurk, maar met een íets fijner prijskaartje voor de portemonnee?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Harper’s Bazaar. Beeld: Getty Images

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien