Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Wauw: Kate Middleton én Meghan Markle dragen allebei marineblauw

Kate Middleton en Meghan Markle waren donderdag allebei aanwezig bij The field of remembrance. Een nagedachtenis aan alle Engelse oorlogshelden. 

Beide hertoginnen droegen een prachtige marineblauwe outfit.

Advertentie

A-lijn
Kate droeg een blauwe A-lijn jurk met riem en hangende oorbellen. Deze oorbellen komen uit de collectie van prinses Diana. De outfit maakte ze af met zwarte lakhakken en een zwarte clutch.

Fluwelen hoed
Meghan droeg eerder die dag een chique marineblauwe jas van het luxe label Sentaler. Om haar taille te accentueren combineerde ze haar teddy jas met een zwarte leren riem met een kleine gesp. Onder haar jas droeg Meghan een lange, zwarte jurk en zwarte leren afzaklaarzen van Tamara Mellon. Als accessoires koos Meghan voor zwarte leren handschoenen en een fluwelen hoofddeksel van de bekroonde Ierse hoedenontwerper Philip Treacy.

Uiteraard droeg zowel Kate als Meghan een rode klaproos. De poppy dient als symbool voor de nagedachtenis.

Marineblauw is een prachtige kleur om in het najaar te dragen. Wil je net als Kate en Meghan stralen in marineblauw? We hebben de mooiste items voor je op een rijtje gezet. 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: Elle.com. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien