Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

'Kate Middleton is meest stijlvolle vrouw'

De Britten zijn het er unaniem over eens: Kate Middleton is de meest stijlvolle vrouw van het afgelopen jaar.

Kate Middleton werd met haar glanzende manen eerder dit jaar al uitgeroepen tot beautyicoon van het jaar. Nu mag de hertogin van Cambridge zichzelf ook nog eens de meest stijlvolle Britse vrouw van 2014 noemen. Haar stijl wordt geprezen omdat ze dure designers combineert met betaalbare merken als H&M en Zara. De tweeduizend ondervraagden noemen Kate ‘klassiek, maar op en top vrouwelijk’.

Advertentie

‘Onberispelijk’
“Kate maakt altijd een goede indruk met haar kleding, zelfs tijdens haar zwangerschap zag ze er dag in dag uit onberispelijk uit”, zegt een van de respondenten. Victoria Beckham staat op de tweede plaats gevolgd door zangeres Cheryl Cole. De minst stijlvolle vrouw is beroepsstoeipoes Katie Price. De Britten worden ook niet warm van de kleding van Lady Gaga en Kim Kardashian.

Bron: The Daily Mail

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien