Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kelly Weekers gaat voor een totaal andere look voor de herfst

Kelly Weekers heeft een bezoekje gebracht aan de kapper en het resultaat mag er wezen. Ze besloot voor een totáál andere look te gaan.

Op Instagram grapt ze bij de foto: “Nieuw haar staat symbool voor een nieuw begin zegt men. Ik heb dus zojuist man, baby en hond op Marktplaats gezet (biedingen onder 25 euro worden genegeerd) en ik ben heel benieuwd naar die nieuwe wending die mijn leven zal nemen #eeeeevenwennen #welleuktussendeherfstbomen.”

Advertentie

Even een opfrisser: zó zag Kelly eruit met blonde lokken.

En dit is haar nieuwe look…

Eerder dit jaar plaatste ze een schattig kiekje met dochter Scottie.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien