Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Dé kersttrui

Heel langzaam zie je ze de afgelopen jaren steeds vaker verschijnen; De Kersttrui. Was het eerst nog een select gezelschap wat in een kersttrui aan de kerstbrunch gesignaleerd werd, dit jaar is de van oudsher toch een beetje knullige sweater, hipper dan ooit!

Bijna elke modezaak heeft wel een of meerdere truien met een winterse kerstprint in de collectie. Ook online zijn er voldoende kersttruien te vinden:

Advertentie

Uiteraard kan je zelf ook een prachtige trui met print maken. Bijvoorbeeld door op een basic trui een rendier van vilt te plakken. De beschrijving vind je in Libelle 49.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien