Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

De klassieke strikblouse is weer helemaal hip (maar dan wel nét iets anders)

Trends van vroeger komen op een gegeven moment altijd weer terug. Dat geldt ook voor de klassieke strikblouse, maar dan wel in een iets ander jasje. 

Een paar geleden was een strikblouse typisch iets voor op kantoor, maar in het najaar van 2019 kan iedereen ‘m aan. Ze zijn er in alle kleuren en printjes, dus voor iedereen wat wils.

Advertentie

Mix & match
Of je nu gaat voor bloemen, streepjes, tijger of klassiek wit: de strikbloesjes staan leuk op zowel een spijkerbroek, pantalon of rok. Je kunt er alle kanten mee op en de strik zorgt ervoor dat je look helemaal af is. We hebben de leukste voor je op een rij gezet:

Grote borsten? Zó voorkom je de inkijk tussen de knoopjes van je blouse:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien