Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Déze kledingcombinatie lijkt helemaal hip te worden in 2020

Het vrouwenpak is er voor ieder feestje, verjaardag of werkdag. Met stoere laarzen of vrouwelijke hakken. Maar als we eerlijk zijn, zit het toch een beetje oncomfortabel of vóelen we ons een beetje oncomfortabel – zo helemaal in pak.

Heel logisch dus dat er nu een comfortabelere variant in komt; de two piece. Dit is bijna hetzelfde (het staat altijd goed en je bent in één keer klaar), maar het grote verschil is dat deze lekkerder zit en er toch iets alledaagser uitziet.

Advertentie

Hoe het eruit ziet
De naam van de two piece zegt het al: het zijn 2 losse kledingstukken maar die eigenlijk toch bij elkaar horen (en je daarom samen koopt). Bijvoorbeeld een pantalon met een truitje of een rokje met een bloesje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door paloma wool (@palomawool) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door House of Sunny (@houseofsunny) op

Hip en gemakkelijk
Geen blazerstof die te strak zit bij je oksels, bandplooien bij je heupen of te strakke mouwen. Ook de stoffen van de two piece zitten fijner, katoen of wol bijvoorbeeld. En wederom: met een goede hak eronder om de deur uit te gaan, met een paar warme pantoffels eronder om mee op de bank te kruipen.

Het comfortabele pak past helemaal bij de trend van 2020 waarbij we zachter met onszelf om zullen gaan. Hoe fijn!

Máxima verschijnt ook graag in pak. En dat is één van de redenen waarom Libelle’s Royaltyvlogger Josine haar ook in 2019 de onbetwiste modekoningin noemt:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle. Beeld: iStock

kledingcombinatie

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien