Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze kledingcombinatie lijkt helemaal hip te worden in 2020

Het vrouwenpak is er voor ieder feestje, verjaardag of werkdag. Met stoere laarzen of vrouwelijke hakken. Maar als we eerlijk zijn, zit het toch een beetje oncomfortabel of vóelen we ons een beetje oncomfortabel – zo helemaal in pak.

Heel logisch dus dat er nu een comfortabelere variant in komt; de two piece. Dit is bijna hetzelfde (het staat altijd goed en je bent in één keer klaar), maar het grote verschil is dat deze lekkerder zit en er toch iets alledaagser uitziet.

Advertentie

Hoe het eruit ziet
De naam van de two piece zegt het al: het zijn 2 losse kledingstukken maar die eigenlijk toch bij elkaar horen (en je daarom samen koopt). Bijvoorbeeld een pantalon met een truitje of een rokje met een bloesje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door paloma wool (@palomawool) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door House of Sunny (@houseofsunny) op

Hip en gemakkelijk
Geen blazerstof die te strak zit bij je oksels, bandplooien bij je heupen of te strakke mouwen. Ook de stoffen van de two piece zitten fijner, katoen of wol bijvoorbeeld. En wederom: met een goede hak eronder om de deur uit te gaan, met een paar warme pantoffels eronder om mee op de bank te kruipen.

Het comfortabele pak past helemaal bij de trend van 2020 waarbij we zachter met onszelf om zullen gaan. Hoe fijn!

Máxima verschijnt ook graag in pak. En dat is één van de redenen waarom Libelle’s Royaltyvlogger Josine haar ook in 2019 de onbetwiste modekoningin noemt:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle. Beeld: iStock

kledingcombinatie

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien