Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dít kledingstuk is het populairste mode-item van dit voorjaar

De Nederlandse zomer is altijd erg onvoorspelbaar. De ene week komt de temperatuur uit boven de 25 graden en de andere week twijfelen we of we niet tóch de winterjas weer van zolder moeten halen. Dat vraagt om aanpassingen in je kledingkast.

Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, kunnen we niet wachten tot we weer in zomerjurkjes zonder panty over straat kunnen. Helaas laat het Nederlandse zomerweer dat niet altijd toe. Ook voor de wat minder zomerse dagen, moet je iets leuks in de kast hebben hangen en daar is de ‘boiler suit’ perfect voor. Dit pak is een van de populairste kledingstukken van het moment en wij snappen heel goed waarom.

Advertentie

Jumpsuit
Je kunt de jumpsuit namelijk casual dragen met sneakers, wat netter met een hak en je maakt ‘m een tikkie zomerser door er sandaaltjes bij te dragen. Het pak is er daarnaast in verschillende kleuren en dat maakt ‘m dus dé musthave van dit seizoen:

Deze musthave mag in jouw kast ook niet ontbreken. Wij hebben de leukste boiler suits op een rijtje gezet:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Purewow.com. Beeld: iStock.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien