Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zóveel kledingstukken hebben wij vrouwen gemiddeld

Altijd fijn: jezelf in een nieuw kledingstuk hijsen en je de hele dag helemaal een ster voelen. Winkelen doet menig vrouw dan ook maar al te graag. Maar hoeveel kledingstukken hebben wij eigenlijk in onze kasten liggen?

Op die vraag is nu eindelijk een antwoord.

Advertentie

Het zijn er nogal wat
We roepen altijd dat we te weinig kleren hebben – maar nu weten we hoeveel er nou echt gemiddeld in onze kasten ligt. Vrouwen hebben gemiddeld 103 kledingstukken in hun kast liggen. Maar: wij vrouwen vinden dat 21 procent van die kleding ondraagbaar is.

Nog één shirtje dan…
Vandaar, misschien, dat velen van ons altijd zin hebben om te winkelen… ? Ja, ook uit de cijfers blijkt dat: meer dan 60 procent van de vrouwen koopt een nieuw kledingstuk wanneer ze van mening is dat ze niets heeft om aan te trekken.

LEES OOK:

Bron: Glamour. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien