Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kleurrijke sportleggings waardoor je zin krijgt om thuis te sporten

Mocht je jezelf thuis in het zweet willen werken, dan hebben wij een aantal hippe sportleggings voor je. Want zeg nu zelf: niks werkt motiverend dan een vrolijk sportsetje.

Grote kans dat je momenteel in thuisisolatie zit. Goed tegen de verspreiding van het coronavirus, minder voor onze mentale gezondheid. En daarnaast: je moet je energie toch ergens in kwijt?

Advertentie

Gezonde beweging

Vooral in deze tijd is bewegen extra belangrijk. Je maakt dan endorfine, serotonine en dopamine aan. Dat zijn neurotransmitters die bewezen werken tegen angst en depressie. En als het even kan, probeer dan in het daglicht (je tuin?) te sporten.

Of je nu in de neerwaartse hond gaat staan, of lunges, squats en andere spierpijnverwekkende oefeningen gaat doen op je sportmatje, met deze leggings uit de virtuele rekken zit je goed:

 

Sportvlogger Lot laat je alvast 4 oefeningen voor een slankere taille zien:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien