Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Koningin Máxima bakt cupcakes in haar prachtige nieuwjaarsoutfit

Laat het maar aan koningin Máxima over om in een prachtige outfit de keuken in te duiken. Met een schort over haar nieuwjaarsoutfit, bakte ze woensdag cupcakes.

Janny van der Heijden zou trots zijn op hare majesteit.

Advertentie

Nieuwjaarsreceptie

Dinsdag en woensdag verschenen koningin Máxima en koning Willem-Alexander opgedoft op de nieuwjaarsrecepties met politici en diplomaten. Op die 2e dag droeg Máxima een gouden top en donkerblauwe midirok van Natan, weet Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima. Een van de favoriete modehuizen van de koningin. Door het glanzende jacquardweefsel ziet haar outfit er extra feestelijk en luxueus uit. En in precíes dezelfde outfit, sloeg onze koningin daarna aan het bakken.

Taart en cupcakes

Máxima is beschermvrouwe van Scouting Nederland. Deze organisatie verzorgt activiteiten waarmee kinderen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Denk aan kamperen, klimmen en zeilen. Om het honderdjarig bestaan van de leeftijdscategorie ‘welpen’ te vieren (kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud), bakten diezelfde welpen woensdag taart en cupcakes voor de burgemeester en wethouders van hun gemeente. Allemaal om meer aandacht te vragen voor scouting.

Koningin Máxima in Heel Holland bakt?

Als een ware Janny uit Heel Holland bakt, klopte Máxima beslag met een garde en hielp ze de baksels te versieren. En kunnen we onze koningin misschien eens in een aflevering van Heel Holland bakt verwachten, net zoals prins William en Kate Middleton?

Koningin Máxima bij de nieuwjaarsreceptie…

Koningin Máxima koning Willem-Alexander Libelle

En koningin Máxima in de keuken…

Koningin Máxima cupcakes bakken Libelle Máxima Libelle Scouting Nederland scouting Nederland

Meer lezen over de royals?

Libelle Royal
Libelle Royal
€ 7,95
Bestellen

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoningin Máxima. Beeld: Brunopress 

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien