Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Koningin Máxima steelt de show met prachtige bordeauxrode handtas

Koningin Máxima bezocht donderdag een verhuurbedrijf voor heftrucks en kranen in Rotterdam. Op deze mooie dag droeg ze een prachtige bordeauxrode outfit. Maar het is vooral haar handtas die de aandacht trekt.

Tijdens haar bezoek sprak onze koningin onder meer met betrokkenen over de impact van de coronacrisis op het mkb.

Advertentie

Nederlandse ontwerpster

Máxima droeg tijdens het bezoek een prachtige bordeaux top met V-hals en matchende midi-rok van viscose en polyamide van Massimo Dutti. Om haar outfit af te maken droeg ze nog hippe pumps van Natan, een nieuwe donkerpaarse knoopriem en bijpassende ring, armband en oorbellen. Als kers op de taart had de koningin een fantastische bordeauxrode tas met gouden accenten in haar hand. Leuk detail: de tas komt van de Nederlandse ontwerpster Elza Wandler.

Rode wijn

De tas van Wandler heeft een rode wijnkleur en is gemaakt van Italiaans leer. Het heeft een kort handvat, maar Máxima droeg de tas zowel in haar hand als om haar onderarm. De tas heeft trouwens wel een pittig prijskaartje. Hij kost namelijk 695 euro, maar voor iedere honderd euro wordt er dan wel weer een boom geplant.

Op zoek naar een goedkopere variant? Wij hebben de mooiste bordeauxrode tassen op een rijtje gezet:

 

Dit is waarom Máxima meerdere keren per dag wisselt van outfit:

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het Jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Blauw Bloed, Modekoningin Máxima. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien