Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Koningin Máxima draagt wijnrood ensemble tijdens bezoek in ziekenhuis

Koningin Máxima ziet er altijd prachtig en stijlvol uit. De vrouw van koning Willem-Alexander weet geregeld indruk te maken met haar klassieke, eigenzinnige en tegelijkertijd tijdloze outfits. Zo ook donderdag, wanneer ze haar opwachting maakt in het Amsterdamse UMC.

Met haar outfit laat Máxima wederom zien dat ze toch écht goed weet welke kleuren haar het allerbeste staan.

Advertentie

Werkbezoek
Koningin Máxima bezocht donderdagochtend het Amsterdamse ziekenhuis voor een indrukwekkend werkbezoek. Ze kreeg in het AMC een rondleiding door het vernieuwde Translationeel Hersenlaboratorium. Het werkbezoek vond plaats in het kader van neurowetenschappen en de GGZ.

Wijnrood ensemble
Toch valt ons oog sneller op de klassiek outfit van de koningin. Want wederom speelt de blondine naadloos in op de kleuren van het huidige herfstseizoen. Ze draagt een broek en bijpassende blouse in wijnrode kleur. Ook haar accessoires passen er goed bij, want ook die zijn bordeauxrood. Bij aankomst droeg koningin Máxima zelfs nog een jas in dezelfde kleur over haar schouders.

koningin maxima libelle

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron en beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien