Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Koningin Máxima gespot in hippe bordeauxrode pantalon met wijde broekspijpen

Koningin Máxima had donderdag een cultureel avondje. Ze ging naar de wereldpremière van de dansvoorstelling Frida en droeg daar een hippe bordeauxrode pantalon.

De voorstelling Frida van het Nationale Ballet in Amsterdam gaat over de iconische Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. Annabelle Lopez Ochoa maakte de choreografie voor de in totaal 50 dansers. Peter Salem componeerde nieuwe muziek voor Frida, waarin ook liederen zijn te horen van de Costa Ricaanse-Mexicaanse zangeres Chavela Vargas.

Advertentie

Bordeaux

Tijdens de première droeg de koningin een prachtige bordeauxrode pantalon met wijde broekspijpen met daarop een bijpassende kanten top van het Belgisch modehuis Natan.

De wijde pantalon droeg Máxima eerder al eens, maar toen gecombineerd met zijden top met geknoopte ‘omslagdoek’. Deze outfit droeg de koningin vorig jaar op Bevrijdingsdag.

Bevrijdingsdag 2019:

Dol op deze outfit? We hebben een paar mooie pantalons voor je op een rijtje gezet:

Déze broek zien we koningin Máxima steeds vaker dragen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoningin. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien