Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Koningin Máxima gespot in hippe bordeauxrode pantalon met wijde broekspijpen

Koningin Máxima had donderdag een cultureel avondje. Ze ging naar de wereldpremière van de dansvoorstelling Frida en droeg daar een hippe bordeauxrode pantalon.

De voorstelling Frida van het Nationale Ballet in Amsterdam gaat over de iconische Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. Annabelle Lopez Ochoa maakte de choreografie voor de in totaal 50 dansers. Peter Salem componeerde nieuwe muziek voor Frida, waarin ook liederen zijn te horen van de Costa Ricaanse-Mexicaanse zangeres Chavela Vargas.

Advertentie

Bordeaux

Tijdens de première droeg de koningin een prachtige bordeauxrode pantalon met wijde broekspijpen met daarop een bijpassende kanten top van het Belgisch modehuis Natan.

De wijde pantalon droeg Máxima eerder al eens, maar toen gecombineerd met zijden top met geknoopte ‘omslagdoek’. Deze outfit droeg de koningin vorig jaar op Bevrijdingsdag.

Bevrijdingsdag 2019:

Dol op deze outfit? We hebben een paar mooie pantalons voor je op een rijtje gezet:

Déze broek zien we koningin Máxima steeds vaker dragen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoningin. Beeld: Brunopress

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien