Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Koningin Máxima draagt dé jurk van deze zomer in Bangladesh

Afgelopen weekend zat koning Willem-Alexander samen met zijn dochters Amalia en Ariane in Lyon om de Oranjevrouwen aan te moedigen. Koningin Máxima kon daar niet bij zijn omdat ze een reis naar Bangladesh op het programma had staan.

Van 9 tot 11 juli brengt onze koningin namens de VN een bezoek aan Bangladesh. Op de tweede dag van dit bezoek koos ze voor een jurk die ook wel dé jurk van dit seizoen wordt genoemd: de midi-jurk. Máxima koos voor een model met een gekleurde print en plissé die helemaal past binnen de laatste trends:

Advertentie

Midi-jurk
Ook in jouw kast mag de midi-jurk niet ontbreken. Het grote voordeel: hij staat iedereen. Wij hebben de leukste op een rijtje gezet:

Bron en beeld: ANP.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien