Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koningin Máxima draagt dé jurk van deze zomer in Bangladesh

Afgelopen weekend zat koning Willem-Alexander samen met zijn dochters Amalia en Ariane in Lyon om de Oranjevrouwen aan te moedigen. Koningin Máxima kon daar niet bij zijn omdat ze een reis naar Bangladesh op het programma had staan.

Van 9 tot 11 juli brengt onze koningin namens de VN een bezoek aan Bangladesh. Op de tweede dag van dit bezoek koos ze voor een jurk die ook wel dé jurk van dit seizoen wordt genoemd: de midi-jurk. Máxima koos voor een model met een gekleurde print en plissé die helemaal past binnen de laatste trends:

Advertentie

Midi-jurk
Ook in jouw kast mag de midi-jurk niet ontbreken. Het grote voordeel: hij staat iedereen. Wij hebben de leukste op een rijtje gezet:

Bron en beeld: ANP.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien