Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zo ziet koningin Máxima eruit met héél kort haar

Onze koningin heeft eigenlijk bijna altijd hetzelfde kapsel: ze houdt het graag halflang en donkerblond. En dat staat haar ontzettend goed. 

Maar tóch waren wij benieuwd hoe Máxima eruit zou zien als ze ooit eens, in een dolle bui, flink de schaar in haar haar zou laten zetten. En dan hebben we het niet over een paar centimeter eraf, nee. Hoe zou onze altijd stralende koningin eruitzien als ze haar lokken eens héél kort wiekt en kiest voor een kapsel van slechts een paar centimeter lang?

Advertentie

Kappersadvies
Kapper Samantha Duivis (30) uit Almere weet wel raad met de koninklijke coupe. Zij zou Máxima een mooie ‘messy bob’ geven als ze de vrije hand zou krijgen. Dat wil zeggen: lokken die tot aan haar kin komen en dan zou ze er “lekker een beetje een slag in gooien, met een krultang”. Ook zou ze het graag een tintje donkerder kleuren – helemaal leuk voor het najaar. “Een paar mooie lichtbruine en donkerbruine plukken door haar blonde haar heen, dat zou haar heel goed staan. Dat weet ik zéker. Low lights heet dat. Maar ze is in het algemeen wel een type voor blond, een ware blondine, dus ik zou haar haar nooit helemaal donkerbruin of zwart verven.”

Helemaal kort?
“Als ze het echt wat korter zou laten knippen, nog korter dan een klassieke bob, dan zou ik dat heel stoer van haar vinden. Dat zou ergens ook helemaal niet gek zijn, want ze heeft inmiddels al zó lang hetzelfde kapsel. Iedereen wil weleens wat anders, toch?”

Dit is hoe Máxima eruit zou zien met heel kort haar:

‘Ze kan het hebben’
We weten niet of ze ooit voor deze coupe kiest, maar het staat haar in ieder geval ontzettend goed, vinden wij. Samantha: “Ze kan het zeker hebben, hoor. Ze heeft er het gezicht wel voor, eigenlijk. Maar ik zou het toch niet aanraden als ik haar kapper was. Het is iets te ‘funky’ en te wild voor een koningin, naar mijn mening.”

Dagje Den Haag? Sla het Omniversum dan zeker niet over. Zeker niet met zo’n mooie korting.

1

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Beeld (bewerkt): ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien