Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koningin Máxima draagt prachtige zwarte lange rok tijdens Dodenherdenking

Het was een indrukwekkende Dodenherdenking dit jaar. De dam was helemaal leeg en alleen koning Willem-Alexander en koningin Máxima legden een bloemenkrans.  

Het was nog nooit zo stil op de Dam in Amsterdam. Maandagavond was Nederland 2 minuten stil om alle slachtoffers die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn gevallen bij bij oorlogen en vredesmissies te herdenken. Vanwege het coronavirus was de Dam zo goed als leeg.

Advertentie

Zwart en sober

Voor deze bijzondere gelegenheid droeg Máxima een prachtige, maar sobere zwarte outfit, bestaande uit een lange rok en een klassieke top. De rok van Valentino en droeg ze eerder tijdens een bezoek aan de paus.

Met een brede zwarte riem, zwarte hoed, lederen handschoenen en een zwarte sjaal om haar schouders, maakte ze haar outfit af.

Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid in Nederland. Omdat we veel verhalen over én van vrouwen uit die tijd nog niet kennen, hebben we besloten om hen aan het woord te laten in deze unieke bevrijdingsspecial:

Libelle Bevrijdingsspecial
Libelle Bevrijdingsspecial
€14,95
Bestel hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Modekoningin Máxima. Beeld: BrunoPress

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien