Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Koningin Máxima verschijnt deze week twee keer in chic gerecycled item

Koningin Máxima is voor haar outfits van deze week diep haar kledingkast ingedoken. Voor de tweede dag op rij droeg ze deze week een outfit die we al twee keer eerder hebben gezien.

Op Prinsjesdag droeg koningin Máxima een jurk waarin we haar al eerder gespot hebben en ze voor de gelegenheid om liet kleuren in een net wat donkerdere kleur geel. Woensdagochtend was Máxima voor de opening van Theater Zuidplein in Rotterdam en koos ze opnieuw voor een outfit die al in haar kast hing.

Advertentie

Koningin Máxima in Oscar de la Renta

Of Máxima het in tijden van crisis niet passend vindt om steeds nieuwe kleding aan te schaffen, of dat ze tijdens het opruimen van haar kast deze prachtige items opnieuw tegenkwam weten we niet, maar ook het mantelpak van Oscar de la Renta zagen we Máxima vorig jaar tijdens een tea party van de keizer van Japan al dragen. Ook droeg ze het al eerder tijdens een bezoek aan Pakistan. Op Prinsjesdag droeg de koningin geen hoed, maar woensdag combineerde ze het mantelpak wel met een nieuwe hoed van de Zuid-Afrikaanse hoedenontwerpster Bettina Thomas.

koningin Máxima

De look die ze vorig jaar droeg:

Máxima Oscar de La Rente

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Queen Maxima wears @oscardelarenta #QueenMaxima #ReinaMaxima #OscardelaRenta #Style #Estilo #Fashion

Een bericht gedeeld door Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) op

Máxima-kenner Josine over haar al eerder gedragen jurk: “Past goed bij Prinsjesdag 2020”:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima.nl. Beeld: Brunopress, Getty Images.

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien