Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit koppel op leeftijd steelt de show met hun uitzinnige outfits

Britt Kanja (67) en Günther Krabbenhöft (75) vormen samen een bezienswaardigheid in de straten van Berlijn. Het Duitse liefdespaar trekt alles uit de kast en bewijst met hun outfits dat mode vluchtig, maar stijl voor altijd is. 

Want casual zijn Britt en Günther allesbehalve. Driedelige pakken, hoedjes, mantels van goudlamé, kittenheels, tulbanden, kokette handtasjes: niets is hen te dol. Hun stijl is allesbehalve minimalistisch, maar absoluut een lust voor het oog. Het is onmogelijk níet nieuwsgierig te zijn naar de achtergrond van Britt en Günther. Wel: Günther was ooit een chef-kok en Britt was, hoe kan het ook anders, model, danseres en eigenares van een club.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ein etwas größerer Spaziergang mit @britt.kanja im Garten vom @schlosscharlottenburg , am letzten Sonnabend,da gerade unsere Wohnräume im Schloss für ein großes Fest grundgereinigt werden 🙏😂😂🙏Nein , Spaß beiseite , zum @presseballberlin in der Orangerie des Charlottenburger Schlosses haben wir natürlich auch die Gelegenheit genutzt , und sind ein wenig im Garten lustwandelt.Es wurde ein rauschendes Fest . @presseballberlin #photooftheday #orangerieberlin #summerday #sommerfest2019 #schlosscharlottenburg #dinnertime #friendstime #friendsday #womenfashions #womenshighfashion #womenwithclassandstyle #menhatstyle #menswear #mensfashion #vougemagazine #voguegermany #gqmagazine #coolwomen #coolmen #coolcouple #bestagers #mensuitstyle #womeninspiringwomen #menspiration #menstyle #womenstyle #menwithclassandstyle #streetstylecouple

Een bericht gedeeld door Günther Krabbenhöft (@g.krabbenhoft) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ich weiß auch nicht wie es uns immer gelingt, ohne Absprache ,im gleichen Farbton zu erscheinen. Dieses Mal haben wir uns für den CREMESCHNITTENFARBTON entschieden .🕺🏽🍰😂🍰🕺🏽. Traumhaft !! So geht es jetzt ab ins Wochenende , voller Möglichkeiten . Tanzen ist eine davon!! Ich wünsche Euch ein traumhaftes Wochenende .Macht Euch einfach eins ! #photooftheday #photographer @facehunter #photooftheweek #womenstyle #menstyle #womenwithclass #menwithclass #womenswear #menswear #womenwithclassandstyle #menwithstyleandclass #bestager #lebenslust #lebensfreude #lebensfreunde #menspiration #vougemagazine #gqmagazine #coolpeople #dandylife #gentleman #gentlewomen

Een bericht gedeeld door Günther Krabbenhöft (@g.krabbenhoft) op

Altijd een persoonlijke twist

Mode speelde altijd een belangrijke rol in het leven van de twee excentriekelingen. Günther vertelt hoe hij in Hannover zelfs ooit rondliep in minirokken en op Romeinse sandalen. “Maar dat lieten we snel los. Toen ik meer dan 30 jaar geleden naar Kreuzberg kwam, kleedde ik me voornamelijk in het zwart in de typische alternatieve look, maar wel altijd met een persoonlijke twist”, zei hij in een interview met Demilked.

Nooit in opstand

Hij geeft toe dat hij het jammer vindt dat hij van mode nooit zijn werk heeft gemaakt. “Dat had me leuk gelegen, ja. Maar ik was niet iemand die in opstand kwam, ik deed gewoon wat mijn ouders me zeiden te doen.”

Goed nieuws voor iedereen die ook vrolijk wordt van deze paradijsvogels: Günther heeft Instagram en deelt daar regelmatig foto’s van zichzelf en zijn onberispelijk geklede wederhelft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Da sitzen wir nun beim Landesamt für Einwanderung , und warten auf den Aufruf unserer gezogenen Wartenummer .Und das kann ja dauern !💃🏻😎😂😍😂😎🕺🏽.Wir werden uns die Zeit vertreiben mit dem kurzweiligsten aller Beschäftigungen , nämlich : LEUTE BEOBACHTEN ! Leider hat das nur 4 Minuten gedauert, und war ziemlich unergiebig,denn es war nur 1Person anwesend,und die musste auch noch dieses Foto schießen . Aber diese Person war eine außergewöhnlich nette Person .Nach diesem kurzem Gespräch habe ich mir vorgenommen ,in Zukunft die Menschen auch danach zu fragen ob sie glücklich sind ,gerne tanzen , positiv denken , und ob sie auch das Problem haben zwei Socken in die Waschmaschine zu stecken , aber nur eine wiederzubekommen . Das interessiert mich nämlich . Da fällt mir auch gerade ein das ich immer den Satz in der Grundschule gehört habe :,wer nähmlich mit h schreibt ,ist dämlich . Stimmt das denn überhaupt ? 🕺🏽😎😂😂😎🕺🏽 #weilwirdichlieben #weilwirhierleben #weilwireskönnen #weilwirunssoähnlichsind #sprichwörter #lebensfreude #tollemenschen #friendstime #fragenüberfragen #fragenundantworten #positivegedanken #neugierigsein #neugierde #menwithstyle #womenwithclass #menhat #womenhats #coolpeople #womensfashion #fashionmenswear #berlinerfashionweek #chillmodus #ubahnberlin

Een bericht gedeeld door Günther Krabbenhöft (@g.krabbenhoft) op

Spontaan zin je nu ook op te doffen? Modevlogger Liselotte showt hoe je een dierenprint stijlvol draagt. 

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Demilked. Beeld: Instagram, iStock

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Hierom moeten de 2 honden van Joe Biden weg uit het Witte Huis

Toen Joe & Jill Biden hun intrek namen in het Witte Huis, verhuisden ook herdershonden Champ en Major mee. Een historisch moment, want Major was de eerste asielhond in het Witte Huis. Helaas was dat maar van korte duur.

De twee herdershonden van de Amerikaanse president moeten weg uit het Witte Huis omdat een van de honden agressief gedrag heeft vertoond tegen het personeel. De honden zijn nu teruggekeerd naar het huis van de Amerikaanse president in zijn thuisstaat Delaware, waar ze ook verblijven als het gezin bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Advertentie

Bijtincident met honden Joe Biden in het Witte Huis

CNN meldt dat de 3-jarige Major betrokken is geweest bij een bijtincident met een beveiliger van het Witte Huis. Hoe ernstig dat incident was, is onbekend. Andere medewerkers beweren tegen CNN dat de hond ook vaker ongewenst gedrag als blaffen, springen en aanvallen vertoonde. Het Witte Huis heeft nog niet gereageerd, maar ook The New York Times sprak een persoon die beweerde dat Major en Champ inmiddels inderdaad in Delaware zijn.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Jill Biden (@drbiden)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Jill Biden (@drbiden)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NOS.nl. Beeld: ANP.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Deze Nederlandse omroep zendt Oprah-interview met Harry & Meghan uit

Het langverwachte Oprah-interview met prins Harry (36) en zijn zwangere vrouw Meghan (39), waar iedereen al dagen lekker mee werd gemaakt, werd op zondag 7 maart uitgezonden in de Verenigde Staten, en op maandag 8 maart in België. Maar voor de Nederlandse fans van het Britse koningshuis is er goed nieuws: ook jij kunt het interview nog bekijken.

Advertentie

Wanneer is het Oprah-interview met Harry en Meghan op tv in Nederland?

CBS had in Amerika de rechten van het veelbesproken interview in handen. Maar ook in Nederland heeft een zender hard gewerkt om het interview te kunnen laten zien. Kijkers kunnen op dinsdag 9 maart afstemmen op Net5 om 20.30 uur om het interview met Harry en Meghan te zien.

Lees ook:
Deze jurk draagt Meghan Markle tijdens het interview met Oprah

‘Britse koningshuis houdt leugens in stand’

Eén van de uitspraken die Meghan doet in het explosieve interview, is Oprah vertellen dat het Britse koningshuis er eigenhandig voor zorgt dat leugens blijven rondzingen. “Ik weet niet hoe ze kunnen verwachten dat we na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl de Firm een actieve rol speelt in het tot stand houden van onwaarheden”, vertelt ze. “Als we het risico lopen om dingen te verliezen… Er is al zo veel verloren op dit moment.”

Lees hier alvast de opvallendste uitspraken uit het interview.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CBS (@cbstv)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Hanneke: "Maar met al dat gedate kwam ook het leed"

Hanneke Mijnster (aanstormend 40’er) leest, praat en schrijft het liefst over liefde. Co-oudert vol overtuiging en vindt cola bij de lunch helemaal niet gek. Ze woont vlak bij de kust en zoekt al jaren een hobby.

Gisteren werd ik door een reeks mooie woorden weer even terug geslingerd in de tijd. Linda Duijts deed in Het Parool een oproep voor de zichtbaarheid van singles. Want hoewel ruim 3 miljoen mensen alleen wonen, wordt dat toch als rariteit gezien. Of als uitzondering.

Advertentie

Waarheid

Voor veel mensen is single zijn een tijdelijke toestand. Dat was het voor mij ook, al duurde het bijna vijf jaar. Als ik dat van tevoren had geweten, had ik wel wat anders naar mijn staat van zijn gekeken. Althans, dat hoop ik. Het raakt me hoe mooi Linda berust in haar singlestatus. Geen wachthokje, maar een gekozen waarheid. Ik merk hoe sterk ik dat vind. Zelf vond ik mijn burgerlijke staat destijds een stuk minder krachtig, terwijl je als single toch een behoorlijk dikke huid moet hebben. Zeker als je date.

Stelletjesleven

Inmiddels ben ik acht maanden in vrolijke verkering, maar daarvoor was ik toch een kerst of vier single. In het begin vond ik het een verádeming om alles zelf te beslissen, elke avond te koken waar ik zin in had en geen zondagen meer bij schoonouders te slijten. En dat daten was ook wel een welkom wild avontuur na vijftien jaar stelletjesleven. Zo vond ik mezelf ineens in de armen van een romantische kunstenaar uit Berlijn en een goedlachse restauranteigenaar die puntje bij paaltje alleen op maandagavond wat tijd voor me had. Ik zag het allemaal niet rijmen met mijn leven en datete vrolijk verder. In de ban van het avontuur sprak ik zelfs een keer met een mede-Haarlemmer af in Antwerpen voor een eerste date. Meteen een roadtrip en een weekendje weg. Had ik voor geen goud willen missen allemaal.

Dikke buik

Maar met al dat gedate kwam ook het leed. Appjes die niet beantwoord werden, zelf iemand vriendelijk bedanken en alle hoop ontnemen en vooral: een spoedcursus incasseren. ‘Voor iemand die drie keer per week hardloopt, heb je wel een dikke buik’, zei een date me eens, toen hij mijn jurk uit trok. Au. ‘Ik weet niet of ik kan wennen aan je lijf’, sputterde een dame die voor de derde keer naast me wakker werd. En voor de goede orde: we hebben het hier over 1 meter 70 en maat 42. Niet slank nee, maar ook niet zo afwijkend dat er iets te wennen valt. Wel als je blijkbaar altijd hele dunne vriendinnen hebt gehad. Snap ik best, maar je ziet ook waar je aan begint toch? Op dat soort momenten voelde ik de pijn van het alleen zijn nog sterker en lag mijn haat-liefdeverhouding met het singlebestaan weer vol onder het vergrootglas.

Sappelsingle

Als ik maar eenmaal iemand zou vinden met wie het echt klikte, dacht ik, dan zou alles goed komen. In het midden latend wat ‘alles’ dan precies inhield. Nu valt er natuurlijk genoeg te zeggen over zelfliefde en focus op je eigen leven, dat is hartstikke waar allemaal. Maar door het lezen van Linda’s column realiseer ik me ineens hoe blij ik ben dat mijn solo leven voorbij is. Of beter: al het gedate en het leed eromheen. Hoe blij ik ben dat ik nu samen ben met een bijzondere fijnerd waarmee ik allemaal nieuwe avonturen beleef. Hoe klein ze ook zijn. Terugkijkend realiseer ik me dat ik best een sappelsingle was. Zelflievend tegen heug en meug. En vooral zoekend naar de opvolgfase. Dus terwijl Linda vooral vraagt om door het kabinet gezien te worden, kijk ik met bewondering naar haar en met – kom er maar in Oprah en Brené – dankbaarheid naar mijn actuele status. Het kan verkeren.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Privé

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Marco Borsato zingt over relatiebreuk: "Ik weet het is te laat"

Nadat Marco Borsato (54) en Leontine Borsato-Ruiters (53) hun scheiding aankondigden, laste de zanger een mediastilte in. Nu bijna een jaar later is Marco terug, met een nieuwe single over deze moeilijke periode.

Borsato’s nieuwe nummer Een moment, waarvoor hij samenwerkte met componist John Ewbank (zoals altijd) en zanger Rolf Sanchez, lijkt een afscheidslied te zijn voor Leontine. Na een huwelijk van 22 jaar besloten de twee om uit elkaar te gaan. “Al je spullen op de gang. Het had zo vaak kunnen gebeuren want we strijden al zo lang. Maar ik dacht altijd we zijn te bang. Maar nu ga je weg. En ineens is het echt”, zingt de zanger aan het begin van het lied.

Advertentie

Marco Borsato maakt nummer voor Leontine

In het lied maakt Marco duidelijk dat “het te laat is” en dat hij “vreselijk blind is geweest”. De zanger lijkt ook te zeggen dat het niet meer goed gaat komen tussen hem en Leontine. “De liefde komt vanzelf wel weer voorbij, helaas niet meer met mij”, zingt hij daarover.

Reactie Leontine Borsato

Op Instagram deelt de zanger ook een deel van het nummer en schrijft daarbij: “2020 was voor velen onder ons een roerig jaar. Voor mij persoonlijk ook (om meer dan één reden). Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld. Daarvoor heb ik de tijd genomen die ik nodig had en ik ben heel dankbaar dat mij die tijd ook geboden is. En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen.” Kort nadat Marco dit bericht plaatste, reageerde zijn ex-vrouw Leontine sportief: “Echt prachtig lieverd, raakt me. Zo mooi, puur en liefdevol. Trots op jullie!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Beluister hier het hele nummer:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: ANP.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien