Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Kreukels in je favoriete sneakers? Zó krijg je ze eruit

Goed inspuiten, niet mee door de modder en af en toe een schoonmaakbeurt; we doen er vaak alles aan om onze sneakers mooi te houden. Maar aan die vervelende kreukels in de neus kun je niks doen. Of toch wel?

Jawel! Met dit simpele trucje heb je ze er zó uit.

Advertentie

Zo werkt het
Pak je sneakers erbij, een paar oude sokken, je strijkijzer, een theedoek en wat heet water. Doe de sokken in je sneakers en duw ze helemaal door tot de neus zodat ze de kreukels straktrekken en je ze niet meer ziet. Hoe weet je of je genoeg sokken in je schoen hebt gestopt? Als je op de neus van je schoen drukt, moet er geen beweging meer in zitten.

Strijken
Maak de theedoek vochtig met heet water (let op: het moet niet té nat zijn) en leg de doek over de neus van je sneaker. Ga hier voorzichtig met je hete strijkijzer overheen. Doe dit net zo lang totdat de kreukels verdwenen zijn. Tip: til het strijkijzer af en toe op om te checken dat de schoen niet verbrandt. Zou zonde zijn!

In de categorie eerst zien dan geloven; deze mensen probeerden het uit en zijn laaiend enthousiast. Ga jij het ook uitproberen?

Nog een paar mooie, nieuwe stappers nodig?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NSMBL. Beeld: iStock, Twitter

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien