Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

8 paar laarzen die je kuiten slanker laten lijken

Laarzen zijn tijdloos, klassiek en stijlvol. Als je vindt dat je wat dikkere kuiten hebt, kun je het gevoel hebben dat door laarzen je kuiten nóg voller lijken. Maar dat hoeft helemaal niet, want met het goede paar winterlaarzen kun je ze juist slanker laten lijken. Hier volgen een aantal tips.

En nog een voordeel van het dragen van laarzen: het is heerlijk voor de koude dagen.

Advertentie

Eén kleur
Een simpele truc die al wonderen verricht: draag één kleur. Draag een panty, legging of broek in dezelfde kleur als de laarzen. Dit doet je benen langer lijken (nog een pluspunt!) en je kuiten smaller. Je kunt het beste kiezen voor een donkere kleur, want zoals bekend: zwart kleedt af. Een donkerbruine, of donkerblauwe kleur is natuurlijk ook mooi.

Lange laarzen
Laarzen die op je kuit eindigen, doen de kuiten juist voller lijken. Het beste is om een laars te kiezen die tot net onder, of net boven de knie komt. Ook dit doet je benen langer lijken.

Hakken, wel of niet doen?
Laarzen met een hak kunnen flatteren bij volle kuiten, maar dan moet de hak dik zijn. Ga dus niet voor dunne hakken want dit accentueert de dikte van de kuit. Komt dat even goed uit, want dikkere hakken lopen over het algemeen ook nog eens fijner.

Geen poespas
Hoe leuk die schoenen met al die riempjes en stiksels ook zijn, laat ze staan. Dit trekt volledig de aandacht naar je kuiten. Accentueer een lichaamsdeel dat je wél mooi vindt aan jezelf. Ben je stiekem wel trots op je heupen? Draag dan een leuke, opvallende riem.

Help! De rits gaat niet dicht
Vrouwen met vollere kuiten kennen het probleem vast wel: van geen enkele laars gaat de rits dicht. Een laars met elastiek is hiervoor al een uitkomst, want deze rekt natuurlijk mee met de kuiten. Maar als ook dit niet past, kun je beter voor enkellaarsjes gaan. Om de aandacht van je kuiten af te leiden bij het dragen van enkellaarsjes, kun je het beste voor losse laarsjes gaan. Hierdoor trekken je voeten de aandacht en niet je kuiten.

LEES OOK:

Bekijk ook deze video waarin je met een simpele truc je laarzen laat glanzen:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Bron: Rubriek.nl. Beeld: iStock

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien