Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dankzij deze truc krijg je nooit meer een ladder in je panty

Ben je ook de hele dag op je hoede als je een panty draagt, bang om er een ladder in te trekken? Met deze tip is dat niet meer nodig.

Je hebt er een vriezer voor nodig.

Advertentie

Ladder 
De dagen worden korter en kouder en dat betekent ook dat er een einde komt aan het blote benen-weer. Enter het leed dat panty’s heet. Want als je dan eindelijk een exemplaar hebt gevonden dat past en precies de juiste dikte heeft, trek je er zo een ladder in. Ook al ben je nog zo voorzichtig, het lijkt soms alsof het simpelweg onmogelijk is om een panty intact te houden. Gelukkig hebben we nu een tip waarmee die ellendige ladders als het goed is verleden tijd zijn.

In de vriezer
Het werkt als volgt: voordat je de panty voor de eerste keer draagt, maak je de panty vochtig en stop je het in een plastic zakje. Dat zakje laat je vervolgens een nacht in de vriezer liggen. De volgende dag laat je je panty ontdooien en opdrogen. De kou van de vriezer zorgt ervoor dat de vezels een stuk sterker worden en ladders geen kans krijgen. En dit trucje hoef je dus maar één keer toe te passen. Handig!

Royaltyvlogger Josine vertelt over de panty’s die koningin Máxima draagt:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien