Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

De lange jurk is dé modetrend van deze herfst en hier koop je de leukste

Deze herfst mag er één ding niet ontbreken in je kledingkast: de maxi-jurk. De jurk is er in allerlei verschillende printjes, maar vooral de lange jurk met bloemenprint is populair.

De bloemetjesjurk is helemaal terug van geweest en een van de populairste items van aankomende winter. Je kunt de lange jurk stylen met een lekker warm vest en enkellaarsjes of hoge (cowboy)laarzen. Wij hebben de leukste maxi-jurken op een rijtje gezet:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien