Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Libelle Challenge: Ik knipte mijn eigen haar en dít is wat er gebeurde

Libelle’s Laurence speelde voor kappertje en knipte zelf haar haren. Dít is het resultaat.

Laurence

Advertentie

“Als ik naar de kapper ga knippen ze mijn haar eigenlijk altijd te kort. Toegeven: ik ga bijna nooit naar de kapper, dus tegen de tijd dat ik daar een keertje aanschuif hangen de dode punten zielig tot mijn knieën en moet er een meter af wil het nog een beetje gezond ogen. Maar het voelt altijd zo… kaal, als je bij de kapper vandaan komt.

Even Apeldoorn bellen..?
Onlangs vertelde een vriendin dat ze altijd zelf haar haren knipt. Kan makkelijk, zegt ze, zeker als je lang haar hebt. Ideaal, want je kunt zelf bedenken hoeveel eraf moet én je bespaart op kapperskosten. Benodigdheden: een goede kappersschaar (ik gebruikte deze), een spiegel en een beetje durf. Want het kan natuurlijk grandioos misgaan.

Of dát gebeurde, zie je in de video hierboven.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien