Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Libelle Challenge: Ik knipte mijn eigen haar en dít is wat er gebeurde

Libelle’s Laurence speelde voor kappertje en knipte zelf haar haren. Dít is het resultaat.

Laurence

Advertentie

“Als ik naar de kapper ga knippen ze mijn haar eigenlijk altijd te kort. Toegeven: ik ga bijna nooit naar de kapper, dus tegen de tijd dat ik daar een keertje aanschuif hangen de dode punten zielig tot mijn knieën en moet er een meter af wil het nog een beetje gezond ogen. Maar het voelt altijd zo… kaal, als je bij de kapper vandaan komt.

Even Apeldoorn bellen..?
Onlangs vertelde een vriendin dat ze altijd zelf haar haren knipt. Kan makkelijk, zegt ze, zeker als je lang haar hebt. Ideaal, want je kunt zelf bedenken hoeveel eraf moet én je bespaart op kapperskosten. Benodigdheden: een goede kappersschaar (ik gebruikte deze), een spiegel en een beetje durf. Want het kan natuurlijk grandioos misgaan.

Of dát gebeurde, zie je in de video hierboven.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien