Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze jurk van koningin Letizia is nu €20 in de uitverkoop

Onze eigen koningin Máxima is een liefhebber van Zara, maar ook koningin Letizia van Spanje heeft een zwak voor de modeketen. Een lange, blauwe tweedjurk die Letizia droeg tijdens haar bezoek aan Madrid, blijkt nu in de sale te zijn.

Voor slechts 20 euro kun je eruitzien als Spaanse royalty. Dit is de jurk waar het om gaat:

Advertentie

Oorspronkelijk was de japon trouwens ook niet heel duur. Hij hing in de rekken bij Zara voor €59,95. Daar is nu dus maar liefst 40 euro vanaf. Wie ‘m wil hebben moet snel zijn: hij is er alleen nog in XS en M.

Letizia

Wist je trouwens dat Letizia er vroeger heel anders uitzag?

Liever shoppen in Spanje? Boek dan nu een droomreis naar Sevilla.

Drie dragen Sevilla
Drie dragen Sevilla
v.a. € 299,- p.p.
boek nu

Bron: Harper’s Bazaar. Beeld: Getty 

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien