Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dit zijn de leukste stoffen mondkapjes met vrolijke prints

Premier Mark Rutte heeft woensdagmiddag het dringende advies uitgesproken om in het hele land per direct mondkapjes te dragen in de openbare ruimte. Kate Middleton liet eerder al zien dat een mondkapje je outfit niet hoeft te verpesten. 

Het dringende advies om in de publieke binnenruimten een mondkapje te dragen, gaat per direct in. Dat kunnen natuurlijk de blauwe of witte mondkapjes zijn die je na gebruik weg moet gooien, maar je kunt ook kiezen voor een exemplaar dat je kunt hergebruiken. Niet alleen fijn voor de portemonnee, maar ook voor je outfit. Deze mondkapjes zijn namelijk verkrijgbaar in de leukste prints.

Advertentie

Mondkapjes met een print

Zo zagen we Kate Middleton aan het begin van de zomer al met een leuk exemplaar met bloemetjes. In combinatie met een mooie witte jurk zag dat er eigenlijk helemaal niet zo gek uit. Wat we daarvan kunnen leren: combineer een outfit in een rustige kleur met een wat vrolijker mondkapje met een print en je loopt er gewoon heel hip bij:

Wij hebben de leukste mondkapjes met prints op een rijtje gezet:

 

BEKIJK OOK: Dit herbruikbare mondkapje maak je zelf binnen 10 minuten:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien