Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Libelle aanbieding: Aveda Day Spa

De Aveda Day Spa is een “Oase van Rust” gelegen in het centrum van Maastricht . Hier worden lichaam en geest weer in balans gebracht met de meest pure ingrediënten uit de natuur.

De unieke combinatie van DaySpa en Hairsalon zorgen voor een scala aan mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om na een fantastische behandeling in de Day Spa het haar te laten  knippen , stylen en te kleuren met de Aveda haarkleuring. Deze haarkleuring heeft een 100% grijs dekking.

Advertentie

Naast aandacht besteden aan het haar, kan je je ook laten opmaken door de visagisten van Aveda met Aveda make-up. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Aveda’s pure producten (meer dan alleen organisch ) en haar unieke behandelmethode.

AVEDA: After Shopping arrangement.
€25.00 p.p.

– Ontvangst Aveda Tea.
– Voetenbad met mineralen uit de Dode Zee en een scrub van walnootschil
– Mini voet reflax massage met de Aveda Foot Relief
– Nagelriemen worden verzorgd.
– Dode huidcellen verwijderd en je kunt kiezen voor polijsten of lakken.
– Aroma Towel.

Aveda gift
10% korting  bijkomende behandelingen
5% korting aankoop Aveda producten

ERVAAR  AVEDA
Telefoonnummer: 043 321 8005
Email: info@avedalifestylesalon.nl
Aveda Lifestyle Salon & Day Spa Maastricht

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien