Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Libelle App Review: 7 minutes workout

Elke dag testen we een app op prijs, gebruiksvriendelijkheid en nog veel meer. Vandaag: de 7 Minute Workout app van Perigee, die je helpt om elke dag 7 minuten te sporten om fit te worden. En dat 7 maanden lang.

Elke dag 7 minuten oefeningen doen om fit te worden en dit 7 maanden volhouden. Het klinkt ideaal, maar werkt het in de praktijk ook zo?

Advertentie

Beetje sjoemelen mag
Als je elke dag netjes de pushberichten opvolgt en daadwerkelijk elke dag 7 minuten sport, word je een winnaar. Maar als je af en toe sjoemelt, de berichten negeert of de boel laat verslonzen, dan zwaait er wat. Want elke keer dat je een work-out overslaat, verlies je een hartje. Mis je 3 work-outs in een maand, dan verlies je alle hartjes en mag je weer opnieuw beginnen.

Luister naar de app en de klus is zo gepiept
Mocht je een trouwe gebruiker zijn, dan is de app een uitvinding. Want hoe meer en hoe vaker je de oefeningen doet, hoe fitter je voelt. De app werkt!

Gratis, werkt offline en speelt muziek af
De app is er voor Android en Apple en is gratis. Wil je een uitgebreide versie, dan betaal je per oefening € 1,79. Een groot voordeel is dat de 7 Minute Workout ook offline werkt en dat je je eigen achtergrondmuziek kan kiezen. Ben je met een oefening bezig en wil je naar de volgende work-out of de muziek veranderen? De app heeft een voice-over modus, wat betekent dat je de app kan aansturen met je stem. Best handig als je net op de handen staat!

Volg Libelle Lijnt Lekker op Facebook.

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien