Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Hip in pastel: dít is de modekleur van de lente

Als je onlangs nog in kledingwinkels bent geweest, moet je de modekleur voor de lente zijn tegengekomen: lila. Dit is hoe je deze zachte pastelkleur het beste combineert.

We zagen het al op de catwalks: aankomende lente dragen we massaal lila. Deze pasteltint werd al gespot bij de modeshows van Valentino, Chanel, Stine Goya en Acne Studio.

Advertentie

Kleurtypes

Lila is een prachtige kleur, maar soms wel lastig te combineren. Hoewel iedereen moet dragen waar hij of zij zin in heeft, wordt er gezegd dat pasteltinten extra goed staat bij mensen die een lentetype of zomertype zijn. Lentetypes hebben over het algemeen goudblond tot rossig haar. Hun ogen zijn vaak blauw, lichtbruin of groen. Verder hebben lentetypes een lichte huid met een warme ondertoon. De huid van zomertypes hebben een koele ondertoon. Ze hebben vaak blauwe of grijsgroene ogen en blond haar. Bij herfst- en wintertypes kunnen pasteltinten soms flets staan. Dit hoeft overigens niet altijd zo te zijn.

Lila combineren

Als lila kleding je gezicht bleek maakt, betekent dit niet dat je het gelijk niet meer kunt aantrekken. Kies bijvoorbeeld voor 1 lila kledingstuk en combineer het met andere kleuren. Heb je een lila broek gescoord? Draag het dan met een donkere top. Heb je een lila t-shirt? Kies dan voor een zwart colbertje er overheen. Als deze modekleur nog iets te gewaagd is voor je kun je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor een mooi accessoire in deze pasteltint.

Je garderobe lente proof maken? Zo vouw je jouw winterkleding het handigst op.

De mooiste lila items shop je hier. 

Bron: Fashionchick. Beeld: iStock

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien