Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Mooi: dit lingeriemerk laat eigen personeel in campagne poseren

Van de receptionistes tot de naaisters en de CEO aan toe: in de nieuwe campagne van lingeriemerk PrimaDonna doet al het personeel mee. En dat levert verfrissend realistische beelden op. 

Het Belgische merk besloot voor een keer geen professionele modellen in te huren. “Onze stiksters, leveranciers, retailpartners, … ze dragen allemaal bij tot het succes van PrimaDonna. Ze zijn onze belangrijkste ambassadeurs. Het is fantastisch dat ze zich op deze manier wilden en durfden tonen aan andere vrouwen”, zegt CEO Marleen Vaesen, die zelf overigens ook uit de kleren gingen, tegenover HLN.

Advertentie

Vrouwen in de spotlight

De fotografie staat op naam van kunstenares Charlotte Abramow. Zij staat bekend om portretten waarin ze de persoonlijkheid van de gefotografeerden voorop zet. “Ik was van bij het begin heel gecharmeerd door dit initiatief: de vrouwen in de spotlight zetten die de lingerie maken en die zich elke dag achter de schermen inzetten voor het merk.”

 

Wonderen voor je zelfvertrouwen

Volgens Abramow draait lingerie om veel meer dan sexy zijn voor een ander. “Lingerie wordt vaak gezien als louter een middel om begeerte op te wekken. Het wordt ook steeds getoond op dezelfde, bijna gestandaardiseerde jonge en dunne lichamen.” Terwijl een knap setje wonderen kan doen voor je zelfvertrouwen en soms letterlijk een steuntje in de rug is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

EDIT : FINALEMENT L’EXPOSITION EST OUVERTE AU PUBLIC AU MAD BRUSSELS, JUSQU’AU 30 SEPTEMBRE, DE 9H30 à 19H 🥳 ATTENTION : 50 personnes max en même temps (donc peut-être un peu d’attente si jamais beaucoup de monde vient) & masque obligatoire. . Heureuse de vous présenter un nouveau projet un peu spécial !👙 Prima Donna est une marque de lingerie belge, spécialisée pour les poitrines généreuses (jusqu’au bonnet J, et bientôt plus) et composée à 90% de femmes. Pour les 100 ans de l’entreprise, ces femmes des coulisses sortent de l’ombre et posent en sous-vêtements devant mon objectif. Couturières, CEO, designeuses, réceptionniste, vendeuses,… les hiérarchies se sont effacées pour ce shooting plein de confiance et d’authenticité. #WEAREPRIMADONNA Les autres images arrivent très vite. Merci @primadonnalingerie 🇧🇪 et ma team ! ♥️ @julien_dvlr @heloise_dombreval @opheliesecq @rimiura @lisalapauw @coeursetarts @vincent.lorca @serviceparis . Happy to present you a new and special project! 👙 Prima Donna is a Belgian lingerie brand, specialized for generous breasts (up to J cup and more soon) and composed of 90% women. For the 100th anniversary of the company, these backstage women come out of the shadows and pose in lingerie in front of my lens. Seamstresses, CEO, designers, receptionist, saleswomen,… the hierarchies have faded away for this shoot full of confidence and authenticity. #WEAREPRIMADONNA More pictures coming soon. Thank you @primadonnalingerie 🇧🇪 and my team! ♥️ @julien_dvlr @heloise_dombreval @opheliesecq @rimiura @lisalapauw @coeursetarts @vincent.lorca @serviceparis

Een bericht gedeeld door Charlotte Abramow 📸 🎥 (@charlotteabramow) op

 

Onbewerkte foto’s

De fotograaf liet de foto’s voor de campagne onbewerkt om hun eigenheid zoveel mogelijk te respecteren. “Het was prachtig om de kracht en verbondenheid van deze vrouwen vast te leggen, en om hun vriendschap te mogen voelen. Ze hebben deze ervaring samen beleefd, elkaar gesteund en laten zien dat ze trots en zelfverzekerd zijn. In deze shoot is geen negativiteit te ontdekken. Iedere vrouw is voor mij komen staan en keek recht in mijn camera.”

De beeldschone PrimaDonna donna’s hangen zijn nu te zien in een expositie in het Brusselse museum MAD.

Hoe draag en bewaar je lingerie het best? Libelle’s modevlogger Françoise laat het zien. 

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: HLN. Beeld: Instagram, iStock. 

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Fotograaf deelt nieuwe foto van Harry, de zwangere Meghan en zoontje Archie

Na volop in het nieuws te zijn geweest vanwege het interview met Oprah Winfrey, hebben Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) ook op Instagram nog eens van zich laten horen. Op het Instagram-account van een goede vriend van het stel verscheen namelijk een nog niet eerder gedeeld kiekje van Harry, Archie (1) en de zwangere Meghan.

De foto is afkomstig van het Instagram-account van Misan Harriman, die eerder ook de foto maakte waarmee Meghan haar zwangerschap aankondigde.

Advertentie

Zwangere Meghan met Harry en Archie

De fotograaf en goede vriend van het stel deelde gister zijn kiekje nadat in het interview met Oprah bekend werd gemaakt dat Meghan in verwachting is van een meisje. “Wat een geweldig nieuws om Internationale Vrouwendag te vieren!” zo schrijft hij erbij. Op de foto is te zien hoe een zwangere Meghan tegen Harry aan staat, terwijl ze kleine Archie in haar armen vasthoudt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Harriman maakte eerder ook al deze prachtige foto van het gezin:

Veelbesproken interview met Oprah Winfrey

Meghan en Harry zijn momenteel volop in het nieuws vanwege een interview dat zij aan goede vriendin Oprah Winfrey gaven. In dit interview doet Meghan opzienbarende uitspraken. Zo vertelt ze dat de berichtgeving in de Britse media én de druk die zij voelde, ervoor zorgden dat ze zelfmoord wilde plegen, dat er sprake was van racisme binnen het Britse koningshuis en dat ze een akkefietje met schoonzus Kate Middleton had.

Foto’s: dit is het nieuwe (gigantische) huis van Harry en Meghan:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Instagram. Beeld: Instagram screenshot.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Kijkers 'Uitstel van executie' ontroerd door happy end voor pechvogel Ineke

In ‘Uitstel van executie’ was maandagavond een schrijnend verhaal te zien. Ineke kreeg de afgelopen jaren de ene na de andere klap te verduren en staat op het randje van de afgrond. Gelukkig wisten Martijn Krabbé en zijn team iets voor elkaar te boksen wat in dertien seizoenen niet eerder is gelukt.

Kijkers zijn dan ook vol lof over het happy end van deze aflevering.

Advertentie

Ene tegenslag na andere

Het verhaal van Ineke begint als een sprookje: in 2011 kopen zij en haar man hun droomhuis in het Friese Bolsward. Het stel woont er met zijn drie kinderen en neemt daarnaast ook een zwaar gehandicapt meisje in huis. Helaas kunnen ze niet lang van het nieuwe huis genieten: het huwelijk van Ineke en haar man loopt stuk en als Ineke daarnaast ook nog eens betrokken raakt bij een ernstig auto-ongeluk, gaat alles bergafwaarts. “Dat was het begin van een hele hoop ellende”, vertelt Ineke. Ze moet noodgedwongen stoppen met werken en heeft daardoor ook niet meer hetzelfde inkomen.

Herseninfarct bij zoon

Maar daar stopt de ellende nog niet: door het ongeluk kampt Ineke met een lichamelijke beperking en een prikkelverwerkingsstoornis. Hierdoor is ze voor 46% arbeidsongeschikt. En dat terwijl ze zó graag in de gehandicaptenzorg werkt. “Ik zit nu in een situatie waardoor ik financieel omval en niet weet hoe ik dat kan oplossen.” Als haar zoon dan ook nog eens op zijn 24ste een herseninfarct krijgt, gaat het licht bij Ineke uit. “Ik heb geen energie meer, geen ideeën meer.”

Groot wonder

Ineke zou dolgraag opnieuw willen beginnen, maar weet dus niet hoe. Gelukkig schiet het team van ‘Uitstel van executie’ te hulp. Ineke’s hypotheek is momenteel 686 euro per maand, terwijl haar inkomen 1.100 euro per maand is. Dit betekent dat ze moet rondkomen van zo’n 13 euro per dag. Gelukkig voor Ineke weten Martijn en zijn team een heus wonder te bewerkstelligen: het lukt ze namelijk om de bank en de Nationale Hypotheek Garantie zo ver te krijgen dat Ineke de komende twintig jaar in haar huis kan blijven, slechts tussen de 175 en 200 euro per maand hoeft af te lossen én dat haar spaargeld wordt vrijgemaakt voor de verbouwing.

Reacties Twitter op ‘Uitstel van executie’

Als Ineke na de verbouwing voor het eerst weer haar huis mag zien, is ze dolblij. Het feit dat haar hele straat ook nog eens is versierd, zorgt voor de nodige tranen. “Wat lief! Dit is te mooi om waar te wezen!” Aan het einde van de aflevering kan Ineke dan ook niet anders concluderen dan dat alles wel ‘weer goed komt’ met haar. Op Twitter reageren mensen ontroerd op de aflevering van ‘Uitstel van executie’:

Waarom Martijn Krabbé zijn aanstaande huwelijk grotendeels aan zijn kinderen te danken heeft:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: RTL 4. Beeld: Screenshot RTL 4.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Hierom moeten de 2 honden van Joe Biden weg uit het Witte Huis

Toen Joe & Jill Biden hun intrek namen in het Witte Huis, verhuisden ook herdershonden Champ en Major mee. Een historisch moment, want Major was de eerste asielhond in het Witte Huis. Helaas was dat maar van korte duur.

De twee herdershonden van de Amerikaanse president moeten weg uit het Witte Huis omdat een van de honden agressief gedrag heeft vertoond tegen het personeel. De honden zijn nu teruggekeerd naar het huis van de Amerikaanse president in zijn thuisstaat Delaware, waar ze ook verblijven als het gezin bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Advertentie

Bijtincident met honden Joe Biden in het Witte Huis

CNN meldt dat de 3-jarige Major betrokken is geweest bij een bijtincident met een beveiliger van het Witte Huis. Hoe ernstig dat incident was, is onbekend. Andere medewerkers beweren tegen CNN dat de hond ook vaker ongewenst gedrag als blaffen, springen en aanvallen vertoonde. Het Witte Huis heeft nog niet gereageerd, maar ook The New York Times sprak een persoon die beweerde dat Major en Champ inmiddels inderdaad in Delaware zijn.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Jill Biden (@drbiden)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Jill Biden (@drbiden)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: NOS.nl. Beeld: ANP.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Deze Nederlandse omroep zendt Oprah-interview met Harry & Meghan uit

Het langverwachte Oprah-interview met prins Harry (36) en zijn zwangere vrouw Meghan (39), waar iedereen al dagen lekker mee werd gemaakt, werd op zondag 7 maart uitgezonden in de Verenigde Staten, en op maandag 8 maart in België. Maar voor de Nederlandse fans van het Britse koningshuis is er goed nieuws: ook jij kunt het interview nog bekijken.

Advertentie

Wanneer is het Oprah-interview met Harry en Meghan op tv in Nederland?

CBS had in Amerika de rechten van het veelbesproken interview in handen. Maar ook in Nederland heeft een zender hard gewerkt om het interview te kunnen laten zien. Kijkers kunnen op dinsdag 9 maart afstemmen op Net5 om 20.30 uur om het interview met Harry en Meghan te zien.

Lees ook:
Deze jurk draagt Meghan Markle tijdens het interview met Oprah

‘Britse koningshuis houdt leugens in stand’

Eén van de uitspraken die Meghan doet in het explosieve interview, is Oprah vertellen dat het Britse koningshuis er eigenhandig voor zorgt dat leugens blijven rondzingen. “Ik weet niet hoe ze kunnen verwachten dat we na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl de Firm een actieve rol speelt in het tot stand houden van onwaarheden”, vertelt ze. “Als we het risico lopen om dingen te verliezen… Er is al zo veel verloren op dit moment.”

Lees hier alvast de opvallendste uitspraken uit het interview.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CBS (@cbstv)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien