Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Mondkapje op? Zo zorg je dat lippenstift toch goed blijft zitten

Draag je altijd lippenstift als je de deur uitgaat? Om te voorkomen dat een mondkapje het over je hele gezicht uitsmeert, moet je op een paar dingen letten.

Het is nog een beetje wennen dat we nu op sommige plekken een mondkapje moeten of willen dragen. Het voelt nog gek en brengt de nodige ongemakken met zich mee. Bijvoorbeeld: lipstick die na het dragen van een mondkapje overal zit, maar niet daar waar het hoort.

Advertentie

Op zijn plek blijven

De Britse visagist Hollie Ellis gaf een aantal tips aan Stylist om te zorgen dat lippenstift op zijn plek blijft zitten onder een mondkapje.

1. Draag een matte lippenstift onder een mondkapje. Heb je die niet? Breng dan lippotlood aan onder je lipstick om het op zijn plek te houden.

2. In plaats van lippotlood kun je na het aanbrengen van lippenstift ook meteen je lippen met een tissue afvegen of deppen zodat overtollige lipstick niet aan je mondkapje blijft plakken.

3. Breng voor je lipstick aanbrengt eerst een lippenbalsem op je lippen aan. Dit zorgt ervoor dat een lippenstift beter op je lippen zit en ook langer blijft zitten.

4. Gebruik je vingertoppen om lippenstift aan te brengen in plaats van het meteen aan te brengen met de lippenstift. Verdeel het in een deppende beweging over je lippen en het zal netjes op zijn plek blijven.

BEKIJK OOK: Dit herbruikbare mondkapje maak je zelf binnen 10 minuten:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Stylist. Beeld: iStock

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien