Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Híer koop je een betaalbare lookalike van Kate's prachtige Michael Kors-jurk

Kate Middleton droeg een prachtige rode jurk van Michael Kors toen ze haar dochter Charlotte voor het eerst naar school bracht. Bij deze winkels koop je een betaalbare lookalike.

Kate staat natuurlijk bekend om haar prachtige, tijdloze kledingstijl. Maar je hoeft echt niet zo diep in de buidel te tasten om haar look te kopiëren.

Advertentie

Bloemenprint
De hertogin van Cambridge zette donderdag hun zoon George en dochter Charlotte af voor hun eerste schooldag. Dit deed ze in een schattige jurk met bloemenprint van Michael Kors. Om haar taille mooi uit te laten komen, droeg ze een simpele zwarte riem om haar middel.

Elke gelegenheid
Het is overigens niet de eerste keer dat Kate deze jurk draagt. Iets meer dan een jaar geleden droeg Kate dezelfde midi-jurk naar het oefendiner van de bruiloft van prins Harry en Meghan. De vrolijke, frambooskleurige jurk is simpel en luchtig, maar toch ook heel stijlvol en chic. Het is een perfecte jurk voor een bruiloft, maar je bent niet overdressed als je hem ook naar je werk aan doet of tijdens het afzetten van je kinderen op school.

Aangezien een jurk van Michael Kors al gauw een paar honderd euro kost en al van vorig jaar is, hebben we een aantal lookalikes voor je op een rijtje gezet:

Deze 4 items neemt Kate Middleton altijd mee in haar handtas:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: People.com. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien