Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dít make-up product kun je ook prima als droogshampoo gebruiken

Er zijn van die dagen dat je geen zin (of tijd) hebt om je haren te wassen, maar wel graag van die vette lokken af wil komen. In zo’n geval biedt een droogshampoo uitkomst, maar wat als je dit niet in huis hebt? Werp dan eens een blik in je make-up tasje!

De kans is groot dat hier iets in waarmee je je vette coupe een opfrisbeurt kunt geven.

Advertentie

Tegen olie
Een transparante losse gezichtspoeder werkt namelijk ook prima als droogshampoo. De reden hiervoor is eigenlijk best logisch: zo’n poeder is gemaakt om het glimmen en glanzen van je huid tegen te gaan en je gezicht olievrij te houden, wat natuurlijk perfect van pas komt als je haar vet is.

Gebruiksaanwijzing
Hoe het werkt? Breng je gezichtspoeder met een poederkwast aan op de wortels van je haren en masseer het even goed in. Borstel het na een paar minuten weer goed uit en klaar is Kees: je haren zien er weer lekker fris uit!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Goedgevoel.be. Beeld: iStock

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien