Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zo blijft je make-up de hele dag zitten (en overleeft het zelfs een regenbui)

In zo’n natte week als deze komen we regelmatig als een panda aan op het werk. Gelukkig zijn er 2 (ietwat bizarre) tips om dit te voorkomen.  

Tip 1 is om dit scheerartikel onder je make-up te smeren.

Advertentie

Ja, echt.

Door voor je foundation een laagje primer aan te brengen, zorg je ervoor dat je make-up de hele dag vlekkeloos in tact blijft. Die kun je tegenwoordig overal kopen, maar de ene primer is de andere niet. Beautybloggers krijgen natuurlijk legio primers opgestuurd om te testen, maar ontdekten een heel ander product waarmee je make-up een stuk beter blijft zitten dan met welke primer dan ook.

Scheerschuim
En het is, tromgeroffel: Nivea scheerbalsem voor mannen. Het geheime ingrediënt van de balsem is naar verluidt glycerine. Die werkt als een soort lijm voor je make-up en het ingrediënt zit nauwelijks in andere primers.

Haarlak
Tip 2 om ervoor te zorgen dat je make-up echt de héle dag goed blijft zitten? Haarlak. Spuit één keer, vanaf hoog boven je hoofd, haarlak op je gezicht (ogen en mond dicht!). Gegarandeerd dat je make-up er ’s avonds nog net zo mooi uitziet als vlak na het opbrengen.

Het is allebei een beetje vreemd, maar dat is met mascara op je kin binnenwandelen ook. Baat het niet, dan schaadt het niet!

In de video hierboven vind je nóg een tip van onze beautyvlogger Susan. 

Bron: The Daily Mail, Margriet. Beeld: iStock 

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien