Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Met déze make-up tips kun je je groene ogen extra accentueren

Wist je dat slecht 2 procent van de wereld is gezegend met groene ogen? Dit betekent dat groen de zeldzaamste oogkleur is op aarde. Reden genoeg dus om ze extra te accentueren!

Met deze make-up tips haal je het meeste uit je groene kijkers.

Advertentie

1. Beste kleuren
Rood is de tegenovergestelde kleur van groen. Dit betekent dat rode kleuren je groene ogen extra zullen accentueren. Gebruik daarom kleuren zoals paars, rood en verschillende tinten oranje. Ook kleuren als peach, bruin en koper staan mooi bij groene ogen.

2. Mascara en eyeliner
Je kunt de paarse accenten ook laten terugkomen in je mascara en eyeliner. Combineer bijvoorbeeld je mascara met een diep paarse eyeliner om je ogen extra te benadrukken. Of ga voor een paarse mascara voor de finishing touch.

3. Gouden glitter
Als je heel goed kijkt zie je dat groene ogen vaak gele en oranje vlekjes bevatten. Door een gouden glitter oogschaduw op je ooglid aan te brengen, benadruk je de lichtgele vlekjes in ogen extra.

4. Rode lipstick
Je kunt je oogschaduw ook heel neutraal en rustig houden en voor rood op je lippen gaan. Hierdoor komen je groene ogen extra mooi uit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Harpers Bazaar. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien