Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Make-upartiest Meghan Markle verklapt hoe je make-up perfect blijft zitten

Lijkt jouw make-up aan het eind van de middag ook half te zijn vervaagd? Daniel Martin, de make-upartiest van onder meer Meghan Markle en Jessica Alba, geeft de ultieme tip zodat je make-up perfect blijft zitten.

In zijn podcast Gloss Angeles vertelt Martin dat het alles te maken heeft met een goede primer.

Advertentie

T-zone
Met een goede primer zit je make-up aan het eind van de dag nog helemaal op z’n plaats, vertelt Martin. “Ik gebruik een primer meestal op de T-zone, en niet over het hele gezicht. Als je net als ik vaak een waterige foundation gebruikt, dan is het belangrijk om ook te kiezen voor een primer op waterbasis. Gebruik je een primer met op siliconenbasis onder je foundation, dan krijg je al snel een vlekkerig resultaat.”

Vlekkerig
Dit komt omdat water en siliconen zich niet goed met elkaar mengen. Daarnaast zal je lichaamswarmte ervoor zorgen dat er een vlekkerig resultaat ontstaat. Gebruik daarom nooit gezichtsolie onder je foundation. Dat komt volgens Martin niet goed.

Vingers
Je foundation kun je volgens de make-upartiest het beste met je vingers aanbrengen en dus niet met en borstel of sponsje. “Door je gezicht aan te raken geef je het in feite een kleine massage”, legt hij uit. “Dat stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat je huid er op z’n best zal uitzien. Bovendien zorgt de warmte van je huid ervoor dat je make-up als het ware op je huid smelt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daniel Martin (@danielmartin) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: HLN. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien